Luk vinduet
Vælg selv menu » Forretter

Forretter

Her kan du sammensætte din egen menu til festen. Her finder du vores udvalg af forretter.
Forretter

Forretter ud af huset

En forret er ofte god til at starte festen med, og det er let når du bestiller den som mad ud af huset. Det er den lille ret, som får snakken i gang, og som tager den værste sult. Overvej om der skal være et tema i festen og menuen, om det skal være en let eller mere tung menu, eller om du ganske simpelt skal vælge dine livretter. Og vælg forretten ud fra dette.

Vi tilbyder 14 forskellige forretter ud af huset, som du kan tilføje til din vælg selv menu. Du finder lækre klassiske forretter og de lidt anderledes som vores Tapas på Hjortshøj-planke. Tapas er alletiders til at samle folk, og de forskellige små retter gør, at der er noget for alle.

Overvej om forretterne skal stå klar og portionsanrettet på bordet, eller om det skal være på fade, som gæsterne selv tager fra.

Bestil senest 1 uge før du skal holde festen, og jo før jo bedre. 

Er der under 1 uge til din fest, så ring endelig til os og hør, om du stadig kan nå at bestille. Antallet af kuverter kan ændres op til 1 uge før den dato, du har bestilt til.

Bemærk at bestilling af forretter er ved minimum 10 personer pr. forret.

Anretning af forret

Alle forretter kommer anrettede på fade og er klar til at servere. Undtaget er rejecocktail, som kommer i portionsglas og tarteletter, som du blot skal varme lige inden servering. Til alle forretter anbefaler vi, at du luner kuvertbrødet.

Forretter ud af huset

Vi sørger primært for catering, mad ud af huset og festudlejning i og omkring byerne Varde, Esbjerg, Kolding, Bramming, Vejen, Skjern og Ribe.

Du modtager maden 30 minutter før, den skal serveres - dét tidspunkt vælger du ved bestilling.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, om vi leverer til din bopæl.

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2022 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af