Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Serviceudlejning i Vejen

Serviceudlejning i Vejen

Serviceudlejning i vejen og omegn – bliv klar til festen

Skal du holde fest i vejen, og mangler du service til begivenheden? Vi har mange års erfaring med serviceudlejning i vejen og omegn, og vi kan hjælpe dig med alt, du behøver til en perfekt bordopdækning, hvad end du samler den nærmeste familie eller holder stort gilde med venner og bekendte fra nær og fjern.

Hos Hjortshøj får du et stort udvalg af service i enkel og klassisk stil. Vi har for eksempel alle typer tallerkener i smukt, hvidt porcelæn, ligesom du finder fine glas til enhver drik, du ønsker at servere, hos os. Vi tilbyder desuden alle slags bestik, terriner, fade og skåle, så du har alt, du behøver, til serveringen af den lækre mad, dine gæster kan glæde sig til.  

Vi leverer også telte, borde, stole og mad til festen i vejen

Skal det være rigtigt nemt at holde fest? Så lad os tage os af det hele – vi kan både levere telte, borde, stole og en lækker buffet med rigelige mængder af velsmagende mad til selskabet. Vores telte har plads til alt mellem 30 og 580 gæster, og selv hvis du står for at arrangere en byfest eller et arrangement, hvor flere tusinder mennesker er inviteret, kan vi hjælpe med at organisere telte til begivenheden. Vi kan desuden tilbyde forskellige borde, stole med og uden polster samt et udvalg af mere en 30 lækre buffeter til din fest!

Gå til Serviceudlejning

Du kan bestille serviceudlejning til vejen på vores hjemmeside eller via telefon 75 25 17 29. Ring eller skriv meget gerne til os (på jens@hjortshoejs.dk), hvis du har spørgsmål til vores udlejningsservice.

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af