Luk vinduet
Vælg selv menu » Desserter

Desserter

Her kan du sammensætte din egen menu til festen. Her finder du vores udvalg af desserter.
Desserter

Desserter til fest

Dessert er den perfekte afslutning på en vellykket menu og en fantastisk fest. Det er de færreste gæster, der går udenom desserten og sjovt nok, er der altid plads til de søde sager. Du kan vælge at servere noget friskt, klassisk, koldt eller den smarte desserttallerken bestående af 3 lækre desserter.

Er de øvrige retter i din vælg selv buffet lidt tunge, vil vi anbefale en frisk eller kold dessert at slutte af på. Har du derimod valgt mere lette retter, kan desserten sagtens være lidt tungere og større, uden at det bliver for meget. Vi anbefaler derfor at se på dit valg af forret og hovedret, når du vælger dessert til din fest.

Nedenfor ser du vores udvalg af desserter, som du kan tilføje til din vælg selv menu. Du vælger, om du vil have én dessert, eller om der skal være flere desserter at vælge imellem.

Bemærk at bestilling er ved minimum 10 personer pr. dessert.

Bestil senest 1 uge før du skal holde festen, og jo før jo bedre. Er der under 1 uge til din fest, så ring endelig til os og hør, om du stadig kan nå at bestille. Antallet af kuverter kan ændres op til 1 uge før den dato, du har bestilt til.

Anretning af desserter

Din dessert er anrettet og klar til at blive serveret. Har du bestilt pandekager, skal de varmes lige inden serveringen, så de er lækre lune.

Dessert til din fest

Vi sørger primært for catering, mad ud af huset og festudlejning i og omkring byerne Varde, Esbjerg, Kolding, Bramming, Vejen, Skjern og Ribe. Du modtager maden 30 minutter før den skal serveres - dét tidspunkt vælger du ved bestilling.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, om vi leverer til din bopæl.

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2022 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af