Luk vinduet

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Om Hjortshøj

Hjortshøj Party Service er din partner til festen

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Outrup indledte arbejdet i 1987.

Med indehaverne Lone og Jens Hjortshøj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan læse mere om mad ud af huset her, eller læse mere om teltudlejning her.

Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at Hjortshøjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, køkkenhjælpere og chauffører.

Har man en fest med flere end 10 personer, så er Hjortshøjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved større arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik.

Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine ønsker.

 

Samarbejdspartnere og leverandører

Varde Engroslager: https://www.vardeengroslavpris.dk

Varde Fadøl         :  https://vardefadoel.dk/

 

 

 

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af