Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Teltudlejning - Lej et telt til fest

Teltudlejning

Lej et telt til din fest 

Hjortshøj Party Service tilbyder teltudlejning i topklasse . Du kan vælge mellem et bredt udvalg af festtelte og partytelte i mange forskellige størrelser hos os. Vi er din sikkerhed for en god service, når du gerne vil leje et telt i bedste kvalitet.

Hos os kan du leje telte i størrelser. Vores festtelte findes fra små firkantede udgaver i 6 x 6 meter, og helt op til kæmpe telte med 12 x 48 meter. Vi har også telte i med specielle former som dome-telt eller aflang apsis. Det betyder, at vores telte er velegnede til din fest, hvis du regner med at byde velkommen til mellem 30 og 580 gæster.

Teltudlejning med opsætning og levering 

Vores teltudlejning inkluderer altid både levering og hjælp til sikker opsætning af teltet. Vi stiller med en erfaren teltopsætter og forventer til gengæld, at du som udlejer stiller med 3 mand, der kan tage fra, når teltet skal sættes op.

Bor du i Jylland kan du se mere om teltudlejning i Jylland her.Bor du nærmere bestemt i Esbjerg, kan du med fordel læse om teltudlejning i Esbjerg her.

Udlejning af telte – hvad skal du være opmærksom på?

  • Husk altid at tjekke, at du har plads nok i baghaven eller der, hvor du ønsker at sætte teltet op ved at måle arealet op
  • Overvej, om dine gæster vil værdsætte et telt med gulv – er festen en lejlighed, hvor folk kommer klædt i deres stivede puds? Så kan et gulv være en god løsning.
  • Overvej, om du vil have teltet varmet op, så dine gæster ikke kommer til at fryse, hvis festen gerne skulle fortsætte til den lyse morgen.

Teltudlejning pris - hvad koster det at leje et festtelt?

Prisen for leje af telt afhænger af størrelsen. Det mindste 6x6 meter telt med plads til 30-35 person koster 2.150,- per dag. Opsætning og nedtagning af teltet koster dertil et beløb per kvm. Leje af festtelt er inklusiv levering  

  • Lejer stiller altid med min. 3 mand til små telte (6 - 9 meter ) 4-6 mand til ( 12 meter ) til opsætning med mindre at andet er aftalt
  • Hvis du vælger at vi skal opstille telt uden gulv og uden hjælper koster det 20 Kr. pr m2
  • Hvis du vælger at vi skal opstille telt med gulv og uden hjælper koster det 28 Kr. pr m2

Se alle priser for teltudlejning 

Betaling af leje af telt hos Hjortshøj

Udlejning af telte betales ved levering, hvor du kan vælge mellem at betale kontant eller via check. Afhenter du teltet hos Hjortshøj kan du desuden betale med Dankort. Vær opmærksom på, at vi opkræver et ekstra gebyr ved levering og afhentning af teltet. Du kan læse mere om vores priser for teltudlejning her. 

Klik her for at leje telt hos Hjortshøj Party Service

Vi lejer primært telte ud i og omkring byerne: Varde, Esbjerg, Kolding, Bramming, Vejen, Skjern og Ribe.

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af