Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Teltudlejning i Esbjerg

Teltudlejning i Esbjerg

Teltudlejning i Esbjerg – telte til enhver fest! 

Hjortshøj Party Service tilbyder leje af et godt telt til din fest i Esbjerg! Vi ligger i Varde, og herfra betjener vi primært festglade mennesker i hele det sydvestlige Jylland – blandt andet Esbjerg, Vejen og Ribe. Vores service dækker over teltudlejning til enhver fest lige fra de mindre forsamlinger til de store gilder.

Hos os finder du helt sikkert festtelte, der passer til den fest, du planlægger. Vi kan nemlig tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige telte i 6-, 9- og 12-meters længde og med forskelligt udseende (aflange apsis-telte og mere kompakte dome-telte).

Se mere om partytelt og festtelte

Se mere om teltudlejning i Jylland

Leje af telt med gulv

Du kan leje et telt med gulv hos os, hvis du gerne vil sikre dig, at dine gæsters fine sko ikke bliver snavsede. Når du lejer et telt med gulv, får du et jævnt og praktisk underlag i hele festteltet og dermed nogle gode rammer for festen - og ikke mindst for de danseglade gæster. Vi tilbyder forskellige typer af gulv, blandt andet plastisk. Tag en snak med os på 75 25 17 29, hvis du er i tvivl om, hvilken type gulv, der egner sig bedst til din fest.

Vores hjemmeside gør det nemt og overskueligt at vælge den størrelse telt, du har brug for til din fest, ligesom du her kan tilvælge opsætning og nedtagning samt gulv til teltet. Skulle du være i tvivl om noget i forhold til din teltudlejning, kan du dog altid kontakte os på telefonnummer 75 25 17 29 eller via email jens@hjortshoej.dk.

Bestil dit festtelt her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af