Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Teltudlejning i Jylland - Bestil online

Teltudlejning i jylland

Den bedste telteudlejning i Jylland

Skal du holde fest i det jyske, og har du brug for nogle festtelte i bedste kvalitet til lejligheden? Hjortshøj Party Service tilbyder udlejning af festtelte i Jylland – og vi finder uden problemer gode festtelte til dit arrangement, hvad enten det er en mindre fest for de nærmeste eller et stort arrangement, der samler hele byen. Hjortshøj Party Service er placeret i Varde, hvorfra vi udlejer vores brede udvalg af festtelte til hele Jylland.

Se mere om vores partytelte og festtelte her

Er du bosat i Esbjerg, kan du se mere om teltudlejning i Esbjerg her.

Udlejning af festtelte til store gilder og små fester i Jylland

Vi kan klare alt fra mindre telte med plads til maksimalt 35 mennesker og op til telte, der egner sig til mere end 500 festglade gæster. Vores telte findes desuden i en lang række forskellige størrelser (6-, 9- og 12-meterstelte) og som aflange eller dome-formede telttyper. Det betyder, at vi uden tvivl kan finde en god løsning, der passer til det sted, du gerne vil sætte dit festtelt op, hvad enten det er i din baghave eller på et stykke mark.

Du kan desuden leje vores festtelte med forskellige typer af gulv, så dine gæster er sikret tørre dansefødder helt til den lyse morgen. Skulle du være nervøs for, om vejret holder og det er varmt nok at holde en fest udendørs, kan vi desuden sørge for opvarmning af dit festtelt som en ekstra service.

Hvordan fungerer det?

Når du beslutter dig for at gøre brug af vores udlejning af festtelte i Jylland, kan vi levere dit festtelt direkte, ligesom vi kan afhente det, når dit arrangement er færdigt. Du skal bestille levering/afhentning samtidigt med, at du bestiller dit festtelt og angive din adresse, så vi ved, hvor vi skal aflevere festteltet. Levering og afhentning pålægges et gebyr.

Som en del af vores service i forbindelse med teltudlejning sender vi altid en erfaren teltopsætter med vores festtelte. Du skal som udlejer stille med tre mand, der kan hjælpe vores mand med at sætte teltet sikkert op.

Betaling klarer vi enten kontant eller per check, når vi leverer dit festtelt. Du kan desuden bruge dankort, hvis du vælger selv at afhente teltet hos os i Varde.

Skulle du være i tvivl om det mindste, er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan nå os på telefonnummer 75 25 17 29 eller via mail jens@hjortshoej.dk.

Se mere om dine muligheder for teltudlejning her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af