Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Teltudlejning Sønderjylland

Teltudlejning i Sønderjylland

Vi tilbyder udlejning af festtelt og partytelt i Sønderjylland. Her finder du telte i en god kvalitet i alle størrelser til dit festlige arrangement, uanset om det er et mindre party for vennerne eller et større udendørs arrangement som f.eks. byfest, telt til reception, bryllup eller lignende.

Byer i Sønderjylland hvor vi tilbyder teltudlejning med levering

 

Leje af telt i Sønderjylland

Du finder Hjortshøj Party Service i Varde, hvilket gør det relativt nemt og praktisk, hvis er du i Sønderjylland og leder efter et lokalt sted som tilbyder teltudlejning.

Start med at se vores udvalg af telte og festtelte til udlejning for at se, hvilket der passer bedst til din fest.

Find en teltstørrelse som passer til fest, bryllup eller reception

Vi tilbyder festtelte i alle størrelser. Vælg et mindre telt hvis du skal invitere op til 35 gæster. Små partytelte findes i længderne 6 meter, 9 meter og 12 meter. Formen er enten den traditionelle aflange udgave, eller den smarte halvkugle. Den aflange udgave fungerer godt når man vil tilbyde siddepladser via borde eller bænke, mens halvkuglen egner sig bedre til situationer hvor man f.eks. skal stå eller danse.

Vi tilbyder også større telte, som passer godt til bryllup eller reception. Vælger du et telt i maxi størrelsen på 12 * 48 meter, kan du invitere helt op til 580 gæster.

Bestil dit festtelt her

Lej et telt med gulv i Sønderjylland

Skal du holde en fest for en større forsamling stiller det høje krav til underlaget. Hvis teltet f.eks. stilles på en græsplæne, kan du opleve at belastningen fra festaktiviteterne simpelthen ødelægger plænen. Samtidig er det upraktisk for gæsterne, som ender med jord på skoene. Vi anbefaler derfor at leje teltet med et gulv. Hos os finder du forskellige praktiske underlagstyper, blandt andet ekstremt holdbare teltgulve i plastik, som fint kan klare selv de mest danseglade gæster.

Ring endelig til os på tlf 75 25 17 29 eller email jens@hjortshoej.dk og lad os komme med et bud på, hvilket telt og underlag der vil passe bedst til din fest.

Levering eller afhentning af telt ved teltudlejning i Sønderjylland

Festtelte fylder og vejer mere end man måske tror. Vil tilbyder at levere teltet til din adresse, hjælp til opstilling, samt afhentning efter endt brug.

Teltudlejning i Sønderjylland inkl. erfaren teltopsætter

Når du lejer et festtelt leverer vi altid teltet med en dygtig teltopsætter, som hjælper med opsætningen af partyteltet på en sikker facon. Det kræver bare at du selv har tre mand til at hjælpe med opstillingen af teltet.

Lej og hent selv festtelt eller partytelt

Du kan også selv varetage både afhentning og opstilling af teltet, og på denne måde spare lidt penge. Når du lejer og afhenter festteltet hos os, er det muligt at betale med Dankort.

Bestil dit festtelt her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af