Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Udlejning af festtelte i alle str.

Udlejning af festtelte og partytelte

Bredt udvalg af festtelte til leje - til enhver begivenhed

Er du på udkig efter et festtelt til din kommende fest? Hos Hjortshøj har vi et stort udvalg af festtelte i forskellige størrelser. Du finder uden tvivl et partytelt, der passer til dit behov hvad end, du skal holde fest for 30 eller 300 gæster. Vores partytelte findes nemlig i størrelser helt ned til 6 gange 6 meter, der egner sig til mellem 30 og 35 gæster og helt op til 12 gange 48 meter, som har plads til 580 gæster.

Udlejning af festtelte

Vores hjemmeside gør det overskueligt og hurtigt for dig at finde ud af hvilken størrelse partytelt, du har brug for til netop din fest. Du får samtidigt et hurtigt overblik over priserne for leje af festtelte i forskellige størrelser, og vælg mellem to forskellige telttyper: den aflange Apsis og den mere kompakte Dome. Du kan læse mere om teltudlejning her. Bor du i Esbjerg kan du se mere om teltudlejning i Esbjerg her.

Teltudlejning med opsætning - inkl. erfaren teltopsætter til festteltet

Alle vores festtelte udlejes altid inklusiv en erfaren teltopsætter, der hjælper med en sikker opsætning af teltet. Du skal som udlejer stille med 3 mand, der kan give en hånd med, når teltet skal sættes op. Ved leveringen kan du både vælge at betale kontant eller via check. Hvis du henter dit festtelt hos os, kan du desuden vælge at betale med Dankort.

Udover selve festteltet kan du bestille forskellige typer gulv til dit telt, hvilket kan være en fordel, hvis du holder din fest på et underlag, der for eksempel kan risikere at blive mudret. Med et gulv i teltet er du sikker på, at dine gæster kan danse natten lang uden problemer – og det gælder også dem, der kommer i høje hæle. Du kan desuden vælge at få dit partytelt varmet op, så dine gæster ikke kommer til at fryse, når aftenkulden melder sig.

Bestil dit festtelt her

Festtelt fra Hjortshøj Party Service Inde i et af vores festtelte fra Hjortshøj Party Service

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af