Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Vi byder op til sommerfest!

Vi byder op til sommerfest!

- hold din gadefest, vejfest og sommerfest med Hjortshøj!

Rammerne skal være i orden

Gode rammer er vigtige, når du skal holde en sommerfest, der som oftest foregår udenfor. Vi udlejer telte i alle størrelser fra mindre telte på 6*6 meter med plads til 30-35 personer og op til 12*48 meters telte, der kan rumme 580 personer. Når du bestiller et telt fra os, kommer det altid en erfaren mand med til at sætte det op og tage det ned. Som lejer skal du stille 3 mand, der kan hjælpe med opsætning og nedtagning af teltet.

Dine gæster skal både have tag over hovedet og et sted at sidde. Hvis du ikke lige har borde og stole nok på hjemmelageret, er det heller ikke et problem - hos os kan du leje borde til både 4, 6, 8 og 10-12 personer. Stole kan du få i hvid plast, uden og med polster og i en særlig børnemodel til familiens mindste, så der er god plads til alle til din fest.

Du kan også vælge bord- og bænkesæt fremfor almindelige stole og borde og dermed skabe en ægte ’oktober-fest’-stemning. Bord- og bænkesæt er blandt andet populære til gade- og vejfester, fordi folk nyder at sidde sammen om en bænk og nyde et godt måltid og hyggen ved at være i festligt selskab. Runde borde med plads til 8 personer kan vi også klare til de festlige lejligheder, så du har mange valgmuligheder til din sommerfest.

Bord, dæk dig!

Når du har et telt, borde og stole klar til dine gæster, mangler du bare det, der skal bordet.  Hvis du vil dække fint op til fest, har vi duge og servietter, der passer til alle vores borde.

Gå til borddækning her

Får du brug for et par ekstra kaffemaskiner til kaffebrygningen eller nogle isterningespande til at holde hvidvinen kold? Vi har alt, du behøver til din fest. Du kan for eksempel leje lysestager, porcelæn i klassisk hvid, glas, skåle og bestik til bordet.

Og hvis du gerne vil slippe for opvasken, kan vi også klare den sag. Du har fortjent at slappe af og nyde festen uden bekymringer om alt det arbejde, du kommer til at stå med dagen derpå.

Gå til Serviceudlejning

Mad skal der til

Lyder helstegt pattegris, kold kartoffelsalat og hjemmebagt brød som noget for dig? Eller hvad med stegebuffet med frit valg mellem 3 slags stege og 5 slags tilbehør? Det kunne for eksempel være indbagt svinemørbrad med græsk salat, oksefilet med bearnaise og whiskysauce og glaseret skinke med flødekartofler.

Du kan også få barbecuemenu, grill-selv-menu eller american spareribes-buffet. Der kommer ikke til at mangle noget godt på bordet, når du får maden til sommerfesten fra Hjortshøj Party Service.

Vi byder på mange populære og sommerlige buffeter til din fest, og hvis du har nogle særlige ønsker til festmenuen, ordner vi også den sag. Du vælger bare vores ”vælg selv-menu”, så kan du sammensætte en menu, præcis som du vil have den. Du vælger din menu fra vores store udvalg af forskelligt lækkert mad, og du kan selvfølgelig både vælge forretter, hovedretter, desserter og natmad.  

Gå vores buffeter

Skal næsen pudres?

Sommerens fester samler ofte mange mennesker i hyggeligt lag, og det kræver måske et ekstra toilet eller to. Vi udlejer både enkelt, dobbelt og luksustoiletter med tank, så dine gæster kan få pudret næsen uden problemer. Lad os klare det beskidte arbejde, så kan du koncentrere dig om at nyde det gode selskab helt til den lyse morgen.

Se alle diverse ting I kan leje til festen her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af