Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Bestil klassisk julefrokost menu

Klassisk julefrokost menu

Skal du bestille mad til jeres næste julefrokost, har du sikkert overvejet, hvad den perfekte julefrokost menu indeholder for at alle bliver glade, og uden for meget madspild. Hjortshøj Party Service tilbyder flere forskellige julefrokost menuer, som hver især byder på forskellige retter fra julens klassiske mad.

Er man til et lille udvalg af kvalitetsretter til sin julefrokost, uden et væld af muligheder, men med øje for detaljen er julefrokost menu 1 et godt bud, hvor man får fem retter fra fiskefilet til lun leverpostej og med mulighed for at tilkøbe ris a la mande og brød. Selve menuen uden dessert eller brød koster lige i underkanten af hundrede kroner pr. kuvert. Vælger du julebuffet nummer 4 i stedet har du mulighed for at sammensætte din egen unikke julemenu til en god pris, hvor fordelen er, at du selv bestemmer indholdet af menuen fra ende til anden. Her kan man virkelig glæde sine gæster og sørge for, at alle får det de bedst kan lide.

Går I efter at få and, kan julebuffet menu nummer 3 anbefales, hvor der serveres andebryst med svesker og æbler sammen med blandt andet brune kartofler og rødkålssalat.

Vi byder på fem forskellige julebuffet menuer til enhver smag, og det anbefales at du ser dem alle fem igennem, før du beslutter, hvad du kunne tænke dig at spise til din julefrokost.

Hvad tilbyder Hjortshøj Party Service?

Du kan også se alle muligheder for mad ud af huset her. Vi giver dig mulighed for at slappe af under julefrokosten, selvom du er arrangør. Det kan hurtig stresse at skulle lave mad og gøre rent efter en julefrokost, men her får du maden leveret lige til døren – lige klar til at spise. Det eneste du skal gøre er at rengøre servicet, som skal afleveres efterfølgende. Vi leverer for 160,-, men du kan også hente selv hvis du ønsker det.

Så snart du har antallet af gæster kan du bestille mad hos os, og få din pris. Der kan betales med kontakter eller check ved levering og Dankort, hvis du vælger at afhente.

Se vores julebuffeter her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2021 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af