Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Bestil klassisk julefrokost menu

Klassisk julefrokost menu 2022

Skal du bestille mad til jeres næste julefrokost, har du sikkert overvejet, hvad den perfekte julefrokost menu indeholder for at alle bliver glade, og uden for meget madspild. Hjortshøj Party Service tilbyder flere forskellige julefrokost menuer, som hver især byder på forskellige retter fra julens klassiske mad. 

Er man til et lille udvalg af kvalitetsretter til sin julefrokost, uden et væld af muligheder, men med øje for detaljen er julefrokost menu 1 et godt bud på en varm-selv menu, hvor man får fem retter fra fiskefilet til flæskestegsanretning med rødkål og med mulighed for at tilkøbe ris a la mande og brød. Selve menuen uden dessert eller brød koster kr. 150,- per kuvert. Bemærk at 10 kuverter er minimum, når du bestiller.

Julefrokost-buffet 1

Skal der sild på bordet, anbefaler vi julefrokost menu 2, som kommer med hvide sild og en lækker, hjemmelavet karrysalat. Denne koster kr. 179,- per kuvert.

Julefrokost-buffet 2

Er I meget sultne, kan vi anbefale den helt store julefrokost: julefrokost menu 3. I denne buffet finder du udover andebryst med brunede kartofler også glaseret skinke med grønlangkål og spinatroulade med laks. Prisen er kr. 199,- per kuvert.

Julefrokost-buffet 3

Vælger du i stedet vores juleplanke, ankommer julefrokosten anrettet på en planke, og er inklusiv ris a'la mande som dessert. Juleplanken koster kr. 199,- per kuvert, og her kan du nøjes med kun at bestille 6 kuverter. Den egner sig rigtig godt til familier og mindre sammenkomster.

Julefrokost planke

Vi byder på fire forskellige julebuffet menuer til enhver smag, og det anbefales at du ser dem alle igennem, før du beslutter, hvad du kunne tænke dig at spise til din julefrokost.

Julefrokost - mad ud af huset

Det er ikke bare nemt at bestille julefrokost menu ud af huset, men det er faktisk også overraskende billigt. I en traditionel julefrokost menu indgår mange forskellige ingredienser, og det kan være rigtig svært at undgå spild. Vi giver dig mulighed for at slappe af under julefrokosten, selvom du er arrangør. Det kan hurtig stresse at skulle lave mad og gøre rent efter en julefrokost, men her får du maden leveret lige til døren – lige klar til at spise. Det eneste du skal gøre er at rengøre servicet, som skal afleveres efterfølgende. Vi leverer for 200,- inden for en radius af 40 km fra Varde, men du kan også hente selv hvis du ønsker det.

Så snart du har antallet af gæster kan du bestille mad hos os, og få din pris. Der kan betales med kontakter eller check ved levering og Dankort, hvis du vælger at afhente.

Se vores julebuffeter her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af