Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Tips til din sommerfest

Tips til din sommerfest

Hvor stort et telt skal jeg leje for at have plads til 40 gæster? Hvordan får jeg sat teltet op og taget det ned igen? Og hvordan sammensætter jeg den helt rigtige menu? Vores kunder stiller os ofte spørgsmål om det praktiske, når vi sammen sørger for gode rammer til sommerfester, gadefester og vejfester. Vi har derfor skrevet et par tips ned til dig, der står for sommerens festligheder.  

1 Hvor stort skal teltet til sommerfesten være? 

Vi har gjort det nemt for dig at finde ud af hvor stort et telt, du skal leje til din fest. Når du ved hvor mange gæster, der skal være plads til i teltet, går du ind på vores hjemmeside under fanen telte. Her kan du se præcis hvor stort et telt, du skal leje til festen for at være sikker på at have plads til alle. Får du 40 gæster, skal du for eksempel vælge et telt, der er 6*9 meter, mens du får brug for et telt på 6*15 meter til 100 personer. Nb. Husk at måle op i baghaven, eller der hvor du regner med at stille teltet op og sikre dig, at du har plads til teltet, inden du bestiller det.  

2 Hvordan får vi teltet sat op og taget det ned igen? 

Det kræver som udgangspunkt 4 mand at sætte et telt op til en større fest. Hvis du bestiller vores service til din fest, sender vi altid en erfaren mand med til at hjælpe med at sætte telte op og tage dem ned. Vi er efterhånden gamle i gårde, når det kommer til at få sat festtelte op, så vi får hurtigt klaret den sag. Vær opmærksom på, at lejer skal stille med 3 mand, der kan give en hånd med ved opsætning og nedtagning af teltene. Ved totalarrangementer er den mand, vi sender med til opsætning og nedtagning af telte inkluderet i prisen. Ved andre arrangementer tager vi et gebyr for opsætning/nedtagning, som varierer alt efter hvor stort et telt du lejer.

3 Kan vi få gulv i vores telt til sommerfesten? 

Ja, det kan I. Det koster 25 kr. per m2, og det er en god løsning, hvis I ikke er sikre på, at vejret holder tørt og teltet skal stå på jord- eller græsbund. Jo flere gæster, du får, jo større er risikoen for, at underlaget bliver mudret, hvis jorden i forvejen er våd, når teltet bliver sat op. Er jorden tør, skulle det ikke være noget problem at holde festen i et telt uden gulv. Behovet for gulv kommer også an på, hvilken type fest, du skal holde. Hvis dine gæster kommer i deres stiveste puds, vil mange værdsætte et gulv, mens du sagtens kan holde en mere afslappet vejfest uden gulv. Du kan både bestille trægulv og plastikgulv hos os.  

Gå til telte og gulve

4 Hvordan sammensætter jeg den helt rigtige menu?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du får sammensat den helt rigtige menu til festen, står vi altid klar til at rådgive dig. Vi har stået for maden til rigtig mange fester i årenes løb, og vi deler hellere end gerne ud af vores erfaring med hvilke menuer, der hitter. Skal det være nemt, kan du for eksempel vælge en af vores 3 populære telt-totalarrangement-menuer og få telt inklusiv opsætning og nedtagning samt komplet service med i pakken. Har du særlige ønsker til menuen, har vi et stort udvalg af buffeter, du kan vælge mellem. Du kan desuden vælge at sammensætte din helt egen menu ud fra de mange enkeltretter på vores ”vælg-selv-menu”. Hvis du bestiller en ”vælg-selv-menu” er du altid velkommen til at ringe til os på 75 25 17 29  eller sende os en mail på jens@hjortshoejs.dk, hvis du gerne vil have råd til, hvordan du får sammensat en menu, der bare spiller. Vælg-selv-sektionen på vores hjemmeside er desuden lavet sådan, at det er nemt for dig at bestille de forskellige retter, du kan vælge mellem ud fra, hvor mange kuverter, du har brug for til festen.  

Gå til Vælg-selv-menu

​5 Hvor skal alle de mennesker hænge jakken? 

Hvis I er nogle, der står for at holde en stor gadefest eller en vejfest denne sommer, kommer der måske rigtigt mange gæster til jeres fest. Selvom vejret forhåbentligt er godt og solen står højt på himlen, vil de fleste gæster sandsynligvis have en jakke eller noget andet overtøj på, når de ankommer. Hvis der ikke skal opstå kaos i garderoben, er det en god ide at leje nogle garderobestativer. Du kan leje garderobestativer med bøjler for 45 kr. hos os. Så kan folk nemt komme af med overtøjet – og de kan nemt kan finde deres jakke igen, når det er tid til at sige tak for en herlig fest og vende hjem igen. Hvis du er nervøs for, om det danske sommervejr holder på den aften, du har valgt til din sommerfest, kan du også bestille varme til teltene. Vi kan tilbyde flere forskellige løsninger, der kan sørge for, at dine gæster ikke kommer til at fryse, selv hvis det skulle være en kølig aften. Ring til os på 75 25 17 29, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for at få varme til teltet, når du holder sommerfest.   Vi ønsker dig og dine gæster en rigtig god sommerfest!  

Gå til Serviceudlejning

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af