Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Grill-selv-buffet - Lækkert grillkød

Grill-selv-buffet fra Hjortshøj – det er noget, der dur!

Det dejlige vejr skal udnyttes, og hvad er bedre end at bruge den danske sommer på at samle familie og venner til grillfest? Hos Hjortshøj kan du bestille en lækker grill-selv-buffet. Her har du frit valg mellem 3 slags kødstykker og et stort udvalg af lækkert tilbehør, når du sammensætter den perfekte menu til dine gæster. Du kan naturligvis også få mere kød på tallerkenen, hvis du ønsker det (påregn 15 kr. ekstra per kuvert).

Grillkød der får mundvandet til at løbe

Hvad siger du til peberbøf af hakket oksefars, marineret kyllingebryst, bøffer udskåret af mør oksefilet, barbecueben eller chiliglaserede svinekoteletter. Eller hvad med kyllingespyd med chili, frankfurterpølser og grillspyd med kalkunkød? Det er næsten ikke til at vælge, når du skal beslutte hvilket kød, du vil have klar til at smide på grillen, når dine gæster ankommer.

Tilbehør for enhver smag

Bagte kartofler med kryddersmør, blandet rucolasalat, flødekartofler, pastasalat med soltørrede tomater og porrer, små kartofler i barbecuesauce med bacon og bearnaisesauce. Det er bare et lille udvalg af de mange forskellige former for tilbehør, du kan vælge til din grill-selv-buffet. Der er rigeligt med blandede salater, smagfulde saucer, veltilberedte kartofler, lunt og lækkert brød, samt pasta- og risretter, så du skal bare finde ud af hvilke, der er dine favoritter.

Nem og overskuelig bestilling

Vores hjemmeside gør det nemt at holde styr på din endelige kuvertpris. Du tilføjer bare de retter, du ønsker i din grill-selv-buffet, og skriver hvor mange gæster, du bestiller til, så viser vores beregner både kuvertpris og samlet pris med det samme. Hvis du gerne vil have maden leveret til din grillaften og eventuelt service hentet efter festen, kan du både vælge levering og afhentning, når du bestiller din grill-selv-buffet hos os. Husk, at levering koster 160 kr., og at afhentning koster 100 kr. Skal vi køre mere end 60 km, pålægger vi desuden 3 kr. pr. km. ekstra. Du kan betale os kontant eller med check, når vi leverer maden. Hvis du gerne vil betale med dankort, er det kun muligt ved afhentning af maden hos os i Varde. 

​Har du brug for hjælp?

Vi rådgiver gerne om sammensætningen af en rigtig god grillmenu, ligesom vi står klar til at svare på spørgsmål, du måtte have til vores service. Har du nogle særlige ønsker til din grill-selv-menu, må du endelig også tage fat i os, så finder sammen vi ud af en løsning. Ring til os på 75 25 17 29 eller skriv på jens@hjortshoej.dk.

Bestil din grill-selv-menu her

 Hvis du skal holde grillfest, kunne denne menu også være noget for dig:

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af