Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Mad ud af huset i Blåvand, Vejers og Henne Strand

Mad ud af huset i Blåvand, Vejers og Henne Strand

Få leveret maden til dit hjem eller sommerhus nær Blåvands Huk, Vejers Strand og Henne Strand

Fantastisk mad til familiefesten eller en anden lejlighed gør festen ekstra mindeværdig, og sparer dig bekymringer og arbejde.

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi lækker mad ud af huset til alle fester, events og arrangementer. Vores køkken er placeret i Varde, hvor vi har et hold dygtige kokke til at lave maden og udvikle nye menuer. Når maden er klar kører vores egne chauffører maden ud til dig, så det hele er klar til servering når festen starter.

I området omkring Blåvand og Vejers leverer vi til både almindelige hjem og sommerhuse f.eks. i Blåvands Huk og Vejers Strand, ligesom vi dækker sommerhusområdet ved Henne Strand. Når du bestiller maden hos os, kan du trygt stole på, at du får:

  • God mad af høj kvalitet, kun lavet af de bedste råvarer!
  • Mad leveret til tiden – klar til at servere eller med tydelige instrukser, så du selv kan opvarme og anrette, når det passer dig.
  • Mad nok til ALLE dine gæster, så ingen går sultne hjem. Hos Hjortshøj Party Service tror vi nemlig ikke på små portioner. Vi tror derimod på, at der skal være mad nok til at dine gæster roligt kan tage anden gang … og måske tredje gang, til den der ’man-skulle-da-være-et-skarn-hvis-man-ikke-lige-kunne-klemme-lidt-mere-ned’-sult.

Mad ud af huset til hverdag, fest – og ferie!

Er du på ferie med storfamilien eller vennerne i sommerhus er levering af mad til døren en luksuriøs og helt utroligt tidsbesparende måde at sørge for en lækker madoplevelse. Du kan slippe for megen bøvl og stress, når du vælger at lade os levere maden til sommerhuset. Forestil dig f.eks. at nyde en blændende solnedgang over vadehavet mens spiser en lækker sommerbuffet med varmrøget laks, oksefilet og charcuterie. Vi leverer mad helt ned til 10 kuverter.

>Mangler du telt, service, borde stole m.m. til festen?

Udover at levere mad til din fest, udlejer vi også telte, grill, borde, stole, service og alt det grej, du skal bruge til festen. Vi leverer og opsætter telte, borde og stole og hjælper dig selvfølgelig også med at tage det hele ned igen. Det er genialt, så du ikke behøver at bekymre dig om plads eller antallet af stole, og du slipper for en masse besvær.

Bestil buffeter her

Sammensæt din menu her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af