Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Smørrebrød ud af huset til festen i Kolding

Smørrebrød ud af huset i Kolding

Smørrebrød er en vaskeægte klassiker på frokostbordet og passer rigtig godt til fester eller arrangementer, hvor dine gæster skal have lidt let eller hurtig, lækker mad - fx til en reception, en konference, et møde eller som natmad til festen.

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi primært smørrebrød til Kolding, Vejen og Lunderskov, men kører selvfølgelig gerne de ekstra kilometer, hvis du ønsker leveret til en anden adresse i Midt- eller Sønderjylland.

Direkte fra smørebrættet for maksimal friskhed og smag

Når man bestiller smørrebrød ud af huset, kan man ikke altid være sikker på, at madderne er smurt på dagen, eller om de har overnattet i et køleskab, hvilket gør pålæg og pynt slattent, mens brødet bliver hårdt og koldt, hvilket vi synes, ødelægger smagsoplevelsen.

Smørrebrød skal være friskt, og både pålæg og brød skal være skåret og smurt samme dag, det skal serveres. Derfor smører vi dine madder på dagen, så du får dem leveret direkte fra smørebrættet og lige til din dør – klar til at servere for dine gæster.

Ønsker du selv at hente smørrebrødet på vores adresse, kan vi også arrangere det.

Smørrebrød, snitter og håndmadder

Hos Hjortshøj Party Service får du frisksmurt smørrebrød, snitter og håndmadder med forskellige typer pålæg. Vælg bl.a. mellem hamburgerryg med italiensk salat og sky, rullepølse med løg og sky, fiskefilet med remoulade og citron, roastbeef med ristede løg og en klassisk dyrlægens natmad med saltkød, leverpostej, sky og løg – selvfølgelig med 2-3 skiver pålæg af bedste kvalitet på et godt stykke rygbrød samt passende pynt på hver mad.

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 75 25 17 29, hvis du vil høre mere om valgmulighederne.

Pålægskagemand og pålægsplade

En pålægskagemand eller en pålægsplade er et rigtig godt alternativ, hvis du skal servere lidt lækkert ifm. en fødselsdag, for dine kolleger eller gæster, du får på visit. Der er meget mere smag og gods i, end der er i en almindelig kagemand. Og med muligheden for at variere pålæg og pynt, er du sikker på, at der er noget, som alle kan lide.

Sandwich og landgangsbrød

Er du mere til sandwiches, eller skal smørrebrødet suppleres op med lidt flere valgmuligheder, kan du også bestille frisksmurte sandwiches eller et lækkert landgangsbrød, ligeledes med et stort udvalg af pålæg, som du selvfølgelig selv vælger. Sandwiches er især populære blandt børn, der endnu ikke helt har smagsløgene (eller motorikken) til at nyde en lækker, højtbelagt smørrebrødsmad. Alle vores sandwiches fås i boller eller som trekant-sandwiches – sidstnævnte er særligt nemme at gå til for de yngste gæster.

Bestil buffeter her

Bestil smørrebrød og sandwich her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2021 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af