Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Mad ud af huset i Kolding

Mad ud af huset i Kolding og omegn

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi god mad af høj kvalitet – og rigeligt af den - til fester, arrangementer og selskaber med alt fra 10 til 4000 gæster. Vi leverer primært til Kolding, Vejen og Lunderskov, men leverer også gerne til andre dele af Sønderjylland.

Sammensæt selv din festmenu eller overlad det til os

Vi ved godt, at det nogle gange kan være lidt svært at vælge menuen til festen. Der kan være mange gæster at tage hensyn til; måske har nogen allergier, og måske er der bare nogle retter, du ikke kan undvære og andre, du gerne vil undgå.

Derfor har vi lavet størstedelen af vores menuer og buffeter sådan, at du selv kan vælge til og fra, lige som det behager dig.

Med vores vælg-selv- menu kan du vælge mellem 14 forretter, 13 hovedretter, 12 desserter, 14 slags natmad samt forskellige smørrebrød og sandwiches som tilbehør.

Vores buffeter har vi sammensat ud fra temaer, hvor du ligeledes kan vælge mellem et udvalg af forretter, hovedretter, desserter og evt. natmad svarende til temaet, så du får lige den buffet, du ønsker.

Du kan også overlade sammensætningen af menuen til os. Kontakt os blot, og fortæl os hvad du ønsker, så hjælper vi dig med at finde den menu, der passer til din fest eller dit arrangement.

Hvad bekymrer dig mest, når du skal holde fest?

Hos Hjortshøj Party Service har vi mere end 30 års erfaring i cateringbranchen. Derfor ved vi godt, at selvom du vælger at bestille maden udefra, så kan du ikke helt give slip bekymringer, der følger med, når man skal sørge for mad til sine gæster. De bekymringer, vi oftest støder på, når vi snakker med vores kunder er;

  • Kommer maden til tiden – og er den frisk?
  • Kan gæsterne lide maden?
  • Er der nok mad til alle?

Disse tre ting skal bare være i orden, men du ved i princippet ikke, om de er det, førend maden er leveret, anrettet og spist.

Hos Hjortshøj Party Service vil vi gerne have, at du skal føle dig sikker i din sag, når du vælger os som madleverandør til din fest. Derfor lægger vi stor vægt på, at netop disse tre ting bare spiller. Vi bruger altid kun de bedste råvarer til din festmenu. Vi leverer din mad lige til døren og lige til tiden – så den holder sig frisk. Og de retter, du selv skal anrette eller opvarme, kommer selvfølgelig med udførlige beskrivelser, så du nemt kan gøre maden klar til servering.

Sidst, men ikke mindst, så tror vi overhovedet ikke på små portioner. Derfor får du altid rigeligt med mad, uanset hvilken af vores menuer eller buffeter du vælger. Så skal du ikke bekymre dig om, om dine gæster går sultne hjem.

Mangler du telt, borde, fadølsanlæg eller andet til festen?

Vi kan hjælpe dig med meget andet end maden til din fest. Vi er leveringsdygtige i alt fra store festtelte, borde og stole til bestik, glas og tallerkner samt fadølsanlæg, toiletvogne, flagstænger og meget, meget mere.

På den måde får du alt til festen fra ét sted og slipper dermed for at holde styr på, hvem du har lånt hvad fra. Vi hjælper desuden med opsætning og nedtagning af telt, borde og service, så du ikke skal bøvle med det.

Bestil buffeter her

Sammensæt din menu her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af