Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Mad ud af huset i Esbjerg

Mad ud af huset Esbjerg

Bestil maden til festen hos Esbjergs foretrukne party leverandør

God mad gør noget ved festen. God mad gør gæsterne gladere, den kan starte samtaler og din fest bliver bare mere mindeværdig, når maden er en succes.

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi god mad ud af huset til både små og store fester, events og arrangementer. Det har vi gjort siden 1987 fra vores køkken i Varde, hvor vores hold af dygtige kokke står for at lave maden samt udvikle nye, spændende menuer. Vi har desuden vores egne chauffører, der sørger for at maden leveres til dig frisk og til tiden.

Vi leverer til hele området omkring Esbjerg inkl. Bramming og Ribe, men bringer også gerne mad ud til andre dele af Sønderjylland.

Klassisk dansk mad, forførende tapas eller bestem-selv-menu?

Hos Hjortshøj Party Service finder du altid et stort udvalg af menuer og buffeter, og vi gør en stor dyd ud af, at du skal kunne finde netop den menu, der passer til din fest og dine (og dine gæsters) smagsløg. Derfor finder du alt fra klassiske danske retter til sydlandsk inspirerede festbuffeter samt menuer, som du selv kan sammensætte ud fra vores udvalg af forretter, hovedretter, desserter samt natmad. Og vi har selvfølgelig altid sæsonaktuelle retter på menukortet, så du kan servere den perfekte menu til julefrokosten, påskebordet eller sommerfesten.

God mad til tiden – og rigeligt af den!

Du kan slippe for megen bøvl og stress, når du vælger at lade os levere maden til din fest. Men helt ærligt, uanset hvor meget du uddelegerer, er det altid en udfordring at være vært. For i sidste ende er det din fest, og det er dig, der skal bevare overblikket, og sørge for at dine gæster har det godt. Vi vil gerne fjerne så mange bekymringer fra dine skuldre som muligt.

Når du bestiller maden hos os, kan du derfor trygt stole på, at du får:

  • God mad af høj kvalitet, kun lavet af de bedste råvarer!
  • Mad leveret til tiden – klar til at servere eller med tydelige instrukser, så du selv kan opvarme og anrette, når det passer dig.
  • Mad nok til ALLE dine gæster, så ingen går sultne hjem. Hos Hjortshøj Party Service tror vi nemlig ikke på små portioner. Vi tror derimod på, at der skal være mad nok til at dine gæster roligt kan tage anden gang … og måske tredje gang, til den der ’man-skulle-da-være-et-skarn-hvis-man-ikke-lige-kunne-klemme-lidt-mere-ned’-sult.

Mad ud af huset til hverdag og til fest – og til sport

Ikke en fest eller begivenhed er ens. Derfor kan vi heller ikke tilbyde alle den samme menu og den samme type mad. Nogen ønsker en fornem festmiddag for få personer, mens andre har brug for masser af god, sund mad, der skal give energi til atleter eller tilskuere ved sportsarrangementer.

Hos Hjortshøj Party Service har vi erfaring med alt fra små, hyggelige middagsselskaber for 10 gæster til store sportsbegivenheder, hvor vi har lavet og serveret mad for op mod 4500 sultne gæster og atleter.

Mangler du telt, service, borde stole m.m. til festen?

Udover at levere mad til din fest, udlejer vi også telte, grill, borde, stole, service og alt det grej, du skal bruge til festen. Vi leverer og opsætter telte, borde og stole og hjælper dig selvfølgelig også med at tage det hele ned igen.

Bestil buffeter her

Sammensæt din menu her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af