Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Mad ud af huset i Varde og omegn

Mad ud af huset i Varde og omegn

Fra Varde og omegns foretrukne leverandør af mad ud af huset siden 1987

God mad danner rammen om enhver festlig lejlighed.

Og den gode mad finder du nemt hos Hjortshøj Party Service. Vi har klassiske, danske retter, udenlandske specialiteter, vælg-selv-menuer og alt derimellem. Du kan selv vælge, sammensætte og bestille din menu her på vores hjemmeside, eller du kan ringe til os, hvis du foretrækker at klare det hele over telefonen.

Vi leverer mad ud af huset i området omkring Varde inkl. Blåvand, Oksbøl og Outrup, men dækker også resten af Midt- og Sønderjylland. Og du behøver ikke bekymre dig, hvis du bor længere væk. Vi skal nok sørge for, at din mad holder sig frisk og lækker - hele vejen fra vores køkken i Varde og til du serverer den for dine gæster.

Frisk mad til tiden – og rigeligt af den

Med et stort udvalg af menuer og buffeter er det nemt at vælge den helt rigtige menu. Fælles for alle vores menuer og buffeter er, at de mætter og glæder, så selv de mest kræsne munde og propmætte maver får lyst til at tage en ekstra gang… og en gang til.

Og det kan de roligt gøre, for hos Hjortshøj Party Service tror vi slet ikke på små portioner. Vi sørger altid for, at der er rigeligt mad til dig og alle dine gæster, så den eneste sult, de kommer til at føle, er ”man skulle da være et skarn, hvis ikke man liiige kunne klemme lidt mere ned”-sulten.

Bestil buffeter her

Sammensæt din menu her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af