Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Catering af julefrokost

Den bedste catering til årets julefrokost

Har du brug for catering til årets julefrokost? Så er du kommet til rette sted! Hos Hjortshøjs Party Service kan vi tilbyde catering af 3 fantastisk lækre menuer til årets julefrokost! Dertil kommer en vælg-selv-menu, der giver dig mulighed for at udvælge netop de retter, der passer perfekt til jeres julefrokost.

Catering af din julefrokost - sådan gør du

Med Hjortshøjs Party Service er catering af din julefrokost lige til at gå til. Du vælger den julefrokostbuffet, der passer bedst til dit selskab på vores hjemmeside. Her indtaster du samtidigt, hvor mange kuverter, du har brug for, ligesom du vælger, om du gerne vil have brød og smør med i pakken. Vælg herefter, om du ønsker at hente din bestilling hos os på Jeppe Skovgårdsvej 7 i Varde, eller om du gerne vil have maden leveret til døren. Så nemt er det. Du kan være klar med en komplet julefrokost menu med alt fra fiskefileter til krydret kamfilet og ris a la mande uden at løfte en finger.

Vælg mellem 3 velsmagende julefrokost menuer>

Du kan vælge mellem 3 velsmagende julefrokost-buffeter, der er sammensat på baggrund af vores lange erfaring med catering til danske julefrokoster i alle størrelser. Med en menu fra Hjortshøj er du sikker på, at dine gæster går glade fra bordet efter et lækkert festmåltid i traditionens ånd.

Julefrokost-buffet 1

Vil du have en helt traditionel julefrokost med Æg & tomat, fiskefileter, tarteletter, Kold flæskestegsanretning, frikadeller og ris a la mande på menuen? Så skal du gå efter vores julefrokost-buffet 1, der er en klassisk julefrokost-menu.

Julefrokost-buffet 2

Skal der stå hvide & røde sild med hjemmelavet karrysalat, et halvt æg pyntet med rejer og kaviar, fiskefilet, tartelet og ribbenssteg

Tilvalg; ris a la mande på menuen, når du og vennerne eller kollegaerne samler sig til årets julefrokost? Så skal du bestille vores lækre julefrokost-buffet 3.

Julefrokost-buffet 3

  • Hvide og stegte sild m.hjemmelavet karrysalat og kapers, Halvt æg med rejer og kaviar, spinattimbale med røget okselår
  • Røget laks m/rygeostcreme pyntet med radiser, glaseret skinke m/grønlangkål, ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
  • Andebryst med brune kartofler og rød julesalat, ostelagkage

Er I en mindre gruppe, som bare vil have det hele leveret let, samlet og anrettet, kan vi anbefale vores juleplanke. Her kan I nøjes med at bestille 6 kuverter, og menuen kommer inklusiv ris a'la mande til dessert.

Julefrokost planke

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af