Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Serviceudlejning i Skjern

Serviceudlejning i Skjern og omegn – den klarer vi

Skal du arrangere en fest i Skjern eller omegn, og mangler du service til den perfekte borddækning? Så kan vi hjælpe dig! Vi tilbyder en professionel serviceudlejning med et stort udvalg af alt, du behøver til opdækning af dine festborde fra bestik over tallerkener og til sauceskåle og lysestager.  

Dæk festbordet med hjælp fra Hjortshøjs serviceudlejning

Vi tør godt garantere, at du ikke kommer til at mangle noget til festbordet, når du vælger vores serviceudlejning. Og selvom vores udvalg indenfor service er stort, har vi sørger for at gøre det overskueligt at finde det, du skal bruge, på vores hjemmeside under kategorien borddækning. Her finder du nemlig alt til festbordet lige fra klassisk, hvidt porcelæn til fine glas til både vin, øl og en lille en til kaffen.

Du kan hurtigt og nemt bestille det, du mangler til festen, hvad end det er tallerkener, bestik og glas til forret, hovedret, dessert og eventuel natmad. Du kan desuden leje skåle, fade, salt- og pebersæt, askebægre, lysestager og alle de øvrige ting, du har brug for, så du kan servere et pragtfuldt festmåltid med manér.

Under kategorien diverse  kan du derudover leje ekstra kaffemaskiner, termokander, flagstænger, smørrebrødsstativer og meget mere. Kort sagt – her får du serviceudlejning i topklasse!

Bestil telte og service her

Mere end blot serviceudlejning

Mangler du mere en blot service til festen i Skjern? Så klarer vi også den. Vores festudlejningsservice inkluderer nemlig også følgende kategorier:

Borde og stole
Du kan leje såvel runde som almindelige borde i mange forskellige størrelser. Vi kan desuden tilbyde fine, hvide duge i stof eller papir og stole med og uden polster, samt børnestole til din fest, hvad end du har inviteret en håndfuld eller flere hundrede mennesker.

Lej stole her

Telte
Vi har mange års erfaring med udlejning af telte i både 6-, 9- og 12-metersstørrelse. Vi sender en erfaren teltopsætter med de bestilte telte, så du er sikret en korrekt opsætning og en fest uden bekymringer.

Lej telte her

Stort udvalg af buffeter
Hos Hjortshøj kan du vælge mellem mere end 30 velsmagende og lækre buffeter, der helt sikkert vil hitte hos dine gæster. Gør livet lidt nemmere for dig selv og bestil festmenuen udefra – så skal du kun koncentrere dig om at nyde selskabet og maden!

Se vores buffeter her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores serviceudlejning eller de andre services, vi tilbyder til festen? Du er altid velkommen til at ringe til os på 75 25 17 29 eller sende en mail til jens@hjortshoejs.dk.

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2021 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af