Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Serviceudlejning i Kolding - bliv klar til fest

Serviceudlejning i Kolding

Den bedste serviceudlejning til Kolding

Vi tilbyder serviceudlejning til dig i kolding og omegn. Skal du holde en stor fest og mangler du service til bordopdækningen? Hos Hjortshøj Party Service har vi årelang erfaring med at levere service til alle størrelser af fester, og vi garanterer dig en top professionel serviceudlejning, ligegyldigt om du skal holde en mindre fest eller har inviteret flere hundrede mennesker til gilde.

Bestil vores serviceudlejning, og få smukke borde med ensartet service til din næste fest.

Alt indenfor service til den klassiske bordopdækning

Hos os har du mulighed for at leje alt, du behøver, så du kan dække dine borde efter alle kunstens regler. Vi udlejer et stort udvalg af porcelæn i klassik hvid, alle typer glas og kopper, bestik, skåle i porcelæn, glas og rustfrit skål, fade, terriner og lysestager samt askebægre. Der kommer ikke til at mangle noget på dine festborde, når du vælger Hjortshøjs serviceudlejning.

Det hele kan bestilles hurtigt og nemt på vores hjemmeside, hvor du både har mulighed for at vælge selv at afhente din bestilling eller at få den bragt til døren inden din fest i kolding eller omegn. Du kan desuden tilvælge afhentning af service dagen efter festen og slippe for besværet med at aflevere det personligt.  

Vi udlejer også borde og stole til dig i Kolding om omegn

Hvis du skal holde en større fest, kan det være svært at få dine borde og stole til at række. Du kan leje såvel runde som aflange borde i mange forskellige størrelser hos os. Vi tilbyder desuden borde-bænkesæt, ligesom du kan leje stole med og uden polster hos os.

Du kan danne dig et overblik over dine muligheder for at leje borde og stole til festen her:

Bestil borddækning her

Bestil telte og service her

Har du et spørgsmål til os? Så er du mere end velkommen til at ringe på 75 25 17 29 eller at sende os en mail på jens@hjortshoejs.dk. Vi glæder os til at tale med dig!

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2021 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af