Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Serviceudlejning til festen

Serviceudlejning

Vi tilbyder professionel serviceudlejning

Du kan være sikker på at få alt, du har brug for til festen med vores top professionelle serviceudlejning. Hos os finder du et stort udvalg af porcelænsvarer i flot klassisk hvid.

Du kan bestille alt fra middagstallerkener og frokosttallerkener til gourmettallerkener, kopper, skåle, fade og vaser i den stilrene hvide, der passer til enhver lejlighed. Din borddækning bliver således smuk og enkel med udlejning af service fra Hjortshøj! Dertil kan du naturligvis bestille flotte glas til hvidvin, rødvin, øl, champagne, cognac, snaps og likør, såvel som is-assietter, glasskåle, fade og vaser i glas. Vi garanterer, at der ikke kommer til at mangle noget med leje af service hos os.

Skulle du have brug for bestik til borddækningen, finder du et tilsvarende stort udvalg af gafler, knive, skeer af enhver art hos os. Vi klarer også ekstra kaffemaskiner, termokander, smørrebrødsstativer og gryder, samt meget mere som en del af vores serviceudlejning. Det hele bestiller hurtigt og nemt på vores hjemmeside eller ved at ringe til os på 75 25 17 29.

Gå til Serviceudlejning

Brug for ekstra borde og stole?

Udover leje af service, kan vi tilbyde leje af både runde og aflange borde samt borde-bænkesæt med mulighed for at bestille flotte, hvide serviet- eller stofduge til. Desuden kan du bestille stole med og uden polster, samt barnestole og bænke, så du er klar med alt, hvad der behøves til et brag af en fest.

Bestil borddækning her

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål, du har til vores udlejning af service. Ring til os eller send os en mail på jens@hjortshoej.dk.

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af