Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Mad til sommerfest - Bestil det online

Mad til sommerfest

Når sommeren er over os, er der ikke noget hyggeligere end at holde en sommerfest i haven, for familien, vennerne eller måske kollegaerne.

Hos Hjortshøj har vi sammensat flere forskellige menuer og buffeter, som tilbyder lækker mad til sommerfesten. Du kan fx vælge vores grill-selv buffet eller helstegt pattegris, som passer perfekt til en sommerfest.

Mad til sommerfester skal helst ikke være for tung, og flere af vores menuer og buffeter indeholder da også forskellige variationer af salater og kartofler, eller salatbar.

Gadefest

Den årlige gadefest bliver som oftest også afholdt om sommeren, hvor det er ideelt at bestille maden ude fra, da det kan være mange mennesker, der skal laves mad til. Hjortshøjs Party Services store udvalg af menuer og buffeter gør det muligt nemt at finde noget mad, der passer til jeres smag. Er der mange børn med til gadefesten, er der mulighed for at bestille vores ungdomsbuffet, som er specielt lavet men de unge i tankerne.

Bestil vores ungdomsbuffet her

Lej et telt

Da den danske sommer ofte er lunefuld, og man aldrig kan være sikker på, at der vil være høj sol lige den dag ens sommerfest afholdes, kan det være en god ide at have et telt, skulle uheldet være ud og det regner. Hjortshøj Party Service udlejer også telt, og for at gøre det endnu lettere har vi lavet nogle menuer, hvor leje af telt, borde, stole etc. indgår i prisen.

Se vores telt-totalarrangementer her

Vælg blandt vores mange buffeter her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af