Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Bestil mad til bryllup online

Mad til bryllup

Selvom det gamle ordsprog siger, at man kommer langt med kærlighed og kildevand, vil vi nu alligevel sige, at det er vigtigt med en lækker menu til brylluppet. Hos Hjortshøj Party Service har vi mange års erfaring med catering, og i vil derfor være i gode hænder, hvis i bestiller jeres mad til brylluppet fra os.

Slap af og ny dagen

På den store dag er det ikke de praktiske ting, der skal fylde jeres hoveder, og det vil derfor fjerne en stor bekymring, hvis maden til brylluppet bliver bestilt udefra. I vil få maden leveret i varmebokse, så det stort set er klar til at blive serveret, når der skal spises. I vil derfor ikke skulle tænke på at varme maden og have det hele klar på samme tid.

Bryllupsdagen er en helt speciel dag - specielt for brudepart. Hos Hjortshøj Party Service er vi af den overbevisning at maden skal være med til at gøre denne dag ekstra speciel. Med en menu eller buffet som falder i brudepart og gæsternes smag, er man et stort skridt tættere på dette.

Flere menuer at vælge mellem

Vi har flere forskellige menuer og buffeter, der kan vælges mellem. Der er derfor menuer og buffeter som passer til lige den årstid og tema som er valgt til brylluppet.

Synes i ikke, vores sammensatte menuer eller buffeter passer til jeres smag, kan der også selv sammensættes en menu, hvor der er et stort udvalg af forretter, hovedretter, desserter og natmad, så i får en bryllupsmenu, som passer lige til jeres ønsker.

Se hele vores udvalg af buffeter til din fest her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af