Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Bestil mad til 50 års fødselsdag

Mad til 50 års fødselsdag

Du holder det egentlig hvert år, din fødselsdag, men når det er en rund fødselsdag skal der bare lige gøres lidt ekstra ud af det.

Hos Hjortshøj Party Service står vi klar til at levere mad til din 50 års fødselsdag. Vores store udvalg af buffeter og menuer gør det muligt for dig, at vælge lige præcis det mad til din 50 års fødselsdag, som du ønsker dig.

Skulle der ikke være nogle af vores sammensatte menuer og buffeter, som falder i din smag, er der også mulighed for selv at sammen sætte en menu ud fra et stort udvalg af forretter, hovedretter, desserter og natmad, så du får lige præcis det mad til din 50 års fødselsdag, som du kunne tænke dig.

Lækker mad

Til runde fødselsdage bruges der ofte lang tid rundt om bordet, med at komme igennem de forskellige retter, og det er derfor vigtigt at maden er lækker og falder i alles smag. Med stor og mange års erfaring er du derfor i trykke hænder, når du bestiller maden til din 50 års fødselsdag ved Hjortshøj Party Service.

Maden er en stor tidsrøver, når der skal planlægges og forberedes til den store dag, og det vil derfor spare en masse tid, hvis maden bliver bestilt udefra. Bestiller du hos os, har du mulighed for selv at hente maden, men vil du spare endnu mere tid, står vi også klar til at levere det, så det eneste der skal gøres, er at sætte det på bordet.

Se vores udvalg af buffeter her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2021 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af