Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Julemad ud af huset til din julefrokost

Julemad ud af huset

Lækker julemad til årets julefrokost

Vil du gerne bestille lækker julemad ud af huset? Måske mad til årets julefrokost eller julegilde? Hjortshøj står for service i topklasse, når vi serverer den bedste julemad for vores mange glade kunder, og vi vil gerne levere en ægte julemenu med alt, der dertil hører, til din julefrokost.

Vores menu består blandt andet af:

 • Flere forskellige slags marinerede sild
 • Fiskefilet med remoulade og citron
 • Rejer med mayonnaise og kaviar
 • Varme tarteletter
 • Lune frikadeller med rødkål
 • Sprød flæskesteg
 • Hjemmelavet julemedister
 • Lækker lun leverpostej
 • Og naturligvis en lækker risalamande med kirsebærsovs til dessert.

Spar dig selv for besvær med mad ud af huset

Du sparer dig selv for en masse besvær, når du bestiller din julemad ud af huset. Du skal hverken handle eller kokkerere og opvasken kan vi også klare for dig. Det giver dig ro til at slappe af og se frem til at være sammen med venner, familie eller kollegaer til en af årets sjoveste fester.

Du kan desuden vælge mellem levering/afhentning eller hent-selv, når du bestiller din julemad hos os.

Mad til julefrokost

I Danmark kan man nærmest ikke sige december og jul uden også at sige julefrokost. Det er en tradition, der ikke er til at komme uden om, og mange har da også op til flere julefrokoster, der skal deltages i og afholdes.

Det kan derfor være uoverskueligt, at skulle stå og lave maden til julefrokosten selv, hvilket vi hos Hjortshøj Party Service står parat til at hjælpe med.

Traditionelle menuer

Vi laver lækker traditionel mad til julefrokosten, som både indeholder varme og kolde retter såsom marinerede sild, fiskefilet, tarteletter, lune frikadeller, flæskesteg, leverpostej og naturligvis risalamande med kirsebærsovs til dessert.

Vores julefrokostmenuer kan naturligvis både bestilles til private julefrokoster i hjemmet, men kan også bruges til firmajulefrokoster.

Nyd julefrokosten uden stress

Vælger du at bestille maden til julefrokosten hos Hjortshøj Party Service, slipper du for alt besværet med at handle ind, lave maden, og du kan sågar sende det beskidte service med tilbage, hvis du ikke orker at stå med opvasken efterfølgende.

Det er op til dig om du selv vil hente maden hos os, eller om det skal leveres til din dør. Med andre ord kan du med mad ude fra i ro og mage nyde juelfrokosten og bare slappe af.

Hjortshøj Party Service leverer først og fremmest til Varde, Esbjerg, Bramming, Vejen, Skjern og Ribe. Hvis du har spørgsmål til vores menuer eller service, er du meget velkommen til at ringe til os på 75 25 17 29.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere om vores julebuffeter her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
 • Hjortshøjs Party Service
 • Jeppe Skovgårdsvej 7
 • 6800 Varde
 • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af