Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Helstegt pattegris Sønderjylland – mad ud af huset

Helstegt pattegris Sønderjylland – mad ud af huset

Leder du efter en helstegt pattegris til levering i Sønderjylland? Få et brag af en fest og bestil en helstegt pattegris ud af huset fra Hjortshøjs. Vi leverer i hele det Sønderjyske, fra Esbjerg til Varde, Kolding og resten af Trekantsområdet.

Levering af helstegt pattegris

Vores koncept er, at pattegrisen transporteres hel og tilberedes undervejs i en bil med en specialdesignet grill. Det gør, at vi kan ankomme 30 minutter før servering og have den helstegte pattegris klar til servering, rygende varm og klar fra grillen.

Du slipper for at have en mand stående hele dagen til at passe grillen og bekymring om kødet nu er klar på det ønskede tidspunkt. Husk bare at have ca. 4 meter bordplads parat som vi kan udskære og servere pattegrisen på.

Udskæring af helstegt pattegris

Umiddelbart ser udskæring af helstegt pattegris ikke specielt svær ud. Men det kræver faktisk mere teknik end man skulle tro; f.eks. er det svært at ramme en ensartet portionsstørrelse og fordeling af kød og fedt i hvert stykke. Det er altså lidt pinligt, hvis du løber tør før kød inden de sidste gæster har fået. Og uden det rette udstyr og øvelse kan det sprøjte med fedt og saft i en forbavsende stor afstand fra dyret, når der skæres for.

Derfor anbefaler vi, at du tilkøber udskæring. Så sørger vi for både udskæring på stedet og servering til gæsterne, samt oprydning af rester og fade efter endt servering. Vi har selvfølgelig alt det nødvendige udstyr med, hvilket sparer dig for en masse besvær.

Hvad koster helstegt pattegris?

Vores pris er fra kr. 6.525,- hvilket dækker 45 kuverter inklusiv buffet med brød, lækre salater og flødekartofler. Dertil lægges transportomkostninger. Vi kan desværre ikke levere mindre end en hel pattegris, men I kan sagtens være færre end 45 personer – så kan gæsterne skeje ud i ekstra portioner med kød, og eventuelt glæde familien med resterne til søndagsbordet.

Når du sammenligner priser med konkurrenterne skal du altid huske at se på, hvilken service du får, hvilket tilbehør der følger med, hvor meget besvær du får og om svinet ankommer i hel tilstand.

Helstegt pattegris tilbehør

Når du bestiller helstegt pattegris hos os, får du også en lækker buffet med diverse salater, brød og flødekartfoler inklusiv i kuverterne. Derudover kan du bestille valgfrit tilbehør som bagte kartofler eller kartoffelmos. Det sikrer at der er noget for enhver smag, så måltidet bliver til en helstøbt oplevelse for alle gæsterne. 

Bestil din helstegte pattegris her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af