Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Lækker frokost catering

Frokost catering

Professionel catering til din frokost

Skal du holde en frokost for familie, kollegaer eller foreningsmedlemmer, og er du på udkig efter den helt rigtige menu? Bestil catering til din frokost hos Hjortshøj Party Service – vi har mangeårig erfaring med professionel leverandør af lækre menuer til forskellige frokoster. Vi kan blandt andet byde på en rigtig herrefrokost, en skøn damefrokost og en lækker frokostbuffet.  

Vælg mellem mange menuer til din frokost catering

Vi byder på flere lækre frokostbuffeter, der alle er udviklet over en lang periode, hvor vi løbende har forbedret hver enkelt menu, så den byder på netop det, vores kunder ønsker af en rigtig god frokost. Tag et kig på vores hjemmeside, hvor du kan danne dig et overblik over alle menuer, du kan bestille som catering til din næste frokost.

Her får du en kort introduktion til et udvalg af vores populære frokoster. Skal du holde en rigtig herrefrokost? Så har vi menuen for dig. Vælge vores smagfulde herrefrokost med røget dyrekølle, barbecueben, sennepsmarineret nakkefilet, helstegt oksefilet og flere smagfulde og mættende salater. Selskabet slutter af med en klassisk dessert, nemlig islagkage med vaffel.

Vi kan naturligvis også byde på en skøn damefrokost med indbagt laks, kyllingefilet, grøntsagstærter, mørbradbøffer, glaseret skinke og en række lækre salater. Damefrokosten sluttes af med en frisk og sød frugttærte med creme fraiche.

Du kan desuden vælge vores frokostbuffet. Her får du blandt andet sild med karrysalat, æg pyntet med rejer og mayonnaise, fiskefileter med remoulade og citron, rullepølse og hamburgerryg med diverse tilbehør. Du får desuden roastbeef, frikadeller, tarteletter og ribbensteg med, når du vælger denne herlige frokost, der byder på noget for enhver smag.  

Se vores frokost catering her

Husk også vores vælg-selv-menu

Hvis du gerne vil sammensætte din egen menu, er det intet problem. Du går ganske enkelt ind under vores ”Vælg-selv-menu” og bestiller præcis de retter, du ønsker at servere til din frokost. Du har et stort udvalg af forretter, hovedretter og desserter til rådighed, når du sammensætter din egen menu og skulle du være i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Det er nemt at bestille catering til din frokost hos os, og vi garanterer en service i højeste kvalitet hver gang. Bestil den menu, du ønsker via vores hjemmeside – det tager kun 5 minutter. Husk, at du skal vælge smør og brød til din frokost, når du bestiller den over vores hjemmeside eller via telefon 75 25 17 29, hvis du ikke selv vil stå for den del af frokosten.

Gå til vores vælg-selv-menu

Skulle du have spørgsmål til catering af frokost, står vi naturligvis klar til at svare på dem. Ring på 75 25 17 29 eller send os en mail på jens@hjortshoejs.dk. Se også de mange andre catering muligheder her. Vi ser frem til at betjene dig!

Vi sørger primært for frokostcatering i og omkring byerne Varde, Esbjerg, Bramming, Vejen, Skjern og Ribe.

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af