Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Catering til festen i Esbjerg

Catering i Esbjerg og omegn

Når du vælger Hjortshøj Party Service som catering leverandør til din fest, dit arrangement eller selskab, er du sikker på at få mad af højeste kvalitet – og rigeligt af den. Vi sætter en stor ære i, at du skal føle dig tryg, når du har valgt os som leverandør. Derfor kan du stole på, at vi kun benytter de bedste råvarer til din mad, og at vi altid leverer maden frisk og lige til tiden.

Vi leverer bl.a. til Esbjerg, Bramming og Ribe, men kører også gerne til andre dele af Midt- og Sønderjylland med din festmenu.

Sammensæt selv din menu

Vi tilbyder dig et stort udvalg af catering menuer og buffeter bestående af klassiske danske retter såvel som anderledes og eksotiske indslag. Fælles for dem alle er, at du kan sammensætte dem helt efter dine ønsker og smagsløg.

Med vores sammensæt-selv- menu, kan du opbygge din menu helt fra bunden ud fra et udvalg bestående af mere end 50 forskellige retter.

Har din fest et specielt tema, kan du vælge vores en af vores buffeter, som vi har inddelt i temaer og udvalgt en række forretter, hovedretter, desserter m.m., som du kan sammensætte efter dine ønsker og behov.

Bestil buffeter her

Sammensæt din menu her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af