Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Catering af nytårsmenu 2022

Catering af nytårsmenuen 2022 – den klarer vi!

Skal nytårsfesten være et brag af en succes? Så bestil catering af din nytårsmenu hos Hjortshøj Party Service! Du slipper for alt besværet med at stå i køkkenet og kan bare glæde dig til en fantastisk aften med vores velsmagende nytårsmenu, når det nye års indgang skal fejres.  

Nytår med catering

 

Din nytårscatering: sådan fungerer det

Du kan hurtigt og nemt bestille catering af din nytårsmenu direkte på vores hjemmeside. Du vælger blot den nytårsmenu, du ønsker at bestille, angiver hvor mange kuverter, du har brug for og vælger ”Læg i kurv”.

Du kan nu gå til ”Gennemse bestilling og bestil” i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Her kan du gennemse din bestilling for at sikre dig, at den er indtastet korrekt. Vælg herefter ”Gå til bestilling”, oplys dine kontaktinformationer og vælg  ”Afhentning hos Hjortshøj”, ”Levering” og ”Levering + afhentning af returvarer”. Husk at du kun kan betale kontakt eller med check ved levering, mens du kan betale med dankort, hvis du vælger af afhente maden hos os på Jeppe Skovgårdsvej i Varde.

Hvis du har spørgsmål om catering af nytårsmenuen, er du altid meget velkommen til at ringe til os på 75 25 17 29 eller at sende os en mail på jens@hjortshoejs.dk. Bestil hele din nytårsmenu som catering hos Hjortshøjs Party Service i dag.

Vi glæder os til at give dig en service i top til din nytårsfest!

Bemærk: Menuen er på vej!

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af