Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Catering af nytårsmenu

Catering af nytårsmenuen – den klarer vi!

Skal nytårsfesten være et brag af en succes? Så bestil catering af din nytårsmenu hos Hjortshøj Party Service! Du slipper for alt besværet med at stå i køkkenet og kan bare glæde dig til en fantastisk aften med vores velsmagende nytårsmenu, når det nye års indgang skal fejres.  

Nytår med catering: vælg mellem 2 skønne nytårsmenuer

Du kan vælge mellem to skønne nytårsmenuer, der både er en fryd for øjet og ganen.

Vælg nytårsmenu 1 , der blandt andet består af marineret og bagt torskefilet med urtecream på en bund af tigerrejer og salat. Hertil kan Hjortshøjs tapas tallerken vælges eller en røget svinemørbrad med urterösti på røget laks, hytteost og kyllingeterrin med soltørret tomat.

Til hovedret kan der vælges mellem 4 forskellige lækre retter. Klik på nedenstående knap og læs meget mere omkring nytårsmenu 1.

Se og bestil nytårsmenuen her

Eller bestil nytårsmenu 2, hvis du også ønsker en af vores to lækre desserter. Du kan vælge i mellem en lækker hjemmebagt chokoladekage med hindbær og Sarah Bernhardt creme, serveret med marineret frugt.

Eller vil du nyde en dejlig Fragilité roulade med mokka creme, hasselnøddder og dejlige marineret skovbær.

Din nytårscatering: sådan fungerer det

Du kan hurtigt og nemt bestille catering af din nytårsmenu direkte på vores hjemmeside. Du vælger blot den nytårsmenu, du ønsker at bestille, angiver hvor mange kuverter, du har brug for og vælger ”Læg i kurv”. Husk at sætte flueben i feltet for hjemmelavet kransekage og chokolade, hvis du gerne vil have det som del af menuen.

Du kan nu gå til ”Gennemse bestilling og bestil” i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Her kan du gennemse din bestilling for at sikre dig, at den er indtastet korrekt. Vælg herefter ”Gå til bestilling”, oplys dine kontaktinformationer og vælg mellem ”Afhentning hos Hjortshøj”, ”Levering” og ”Levering + afhentning af returvarer”. Husk at du kun kan betale kontakt eller med check ved levering, mens du kan betale med dankort, hvis du vælger af afhente maden hos os på Jeppe Skovgårdsvej i Varde.

Hvis du har spørgsmål om catering af nytårsmenuen, er du altid meget velkommen til at ringe til os på 75 25 17 29 eller at sende os en mail på jens@hjortshoejs.dk.

Bestil hele din nytårsmenu som catering hos Hjortshøjs Party Service i dag.

Vi glæder os til at give dig en service i top til din nytårsfest!

Se og bestil nytårsmenuen her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2019 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af