Luk vinduet
Så let er det

Brunch

Brunch er den lækre mellemting mellem morgenmad og frokost, men kan virke som en stor mundfuld at forberede, fordi man gerne serverer flere småretter. Brunch ud af huset er en nem og enkel løsning, når du gerne vil samle venner og familie om et morgenmåltid, men ikke har tid til de store forberedelser.

Bestiller du brunch ud af huset hos os, får du lidt af det hele. Der er de klassiske morgenmadsretter tilsat lækre amerikanske pandekager, oste,leverpostej m.m.

 • 3 slags pålæg med diverse tilbehør
 • 3 slags oste med frisk frugt
 • Leverpostej med bacon og champignon ( Skal varmes )
 • Røræg med ristede pølser, bacon og frikadeller
 • Græsk yoghurt med knas
 • Amerikanske Pandekager med ahornsirup (skal varmes)
 • Frisk frugt på fad
 • 2 slags Marmelade

Pris pr. Kuvert 159 kr.( Min. 10 Kuverter )

Rundstykker,franskbrød,rygbrød,kiks & smør 25 kr- pr kuvert  ( Tilvalg )

Bestil senest 1 uge før du skal holde festen, og jo før jo bedre. Er der under 1 uge til din fest, så ring endelig til os og hør, om du stadig kan nå at bestille. Antallet af kuverter kan ændres op til 1 uge før den dato, du har bestilt til.

Anretning af brunch
De kolde retter har vi anrettet og er lige til at sætte på bordet. Du skal blot varme pandekagerne, lige inden de serveres for dine gæster. Retterne, der kommer i varmekasser, skal du anrette på egne fade.

Brunch er det uformelle og hyggelige måltid
Brunch er luksusudgaven af morgenmåltidet og perfekt til de dage, hvor du har ekstra tid til at nyde flere små retter. Det er yderst populært at samles om med venner og familie, fordi det netop er et måltid, som man bruger ekstra tid på, mens man smager lidt af det hele, og snakken går.

Vi anbefaler brunch til fødselsdage, barnedåb, sølvbryllup og andre fejringer først på dagen. Det er også det perfekte valg til hygge med nære venner, familie og kollegaer, hvor man netop ikke tænker over tiden, men gerne strækker måltidet over flere timer. Og naturligvis perfekt til de dage, hvor man gerne vil sove lidt længe og derfor samler morgenmaden og frokosten i ét måltid.

Hvornår spiser vi brunch?
Ofte serveres brunch fra omkring kl. 10.00 om formiddagen, men kan nemt strækkes til kl. 11.00 eller endda til frokost.

Kaffe og te er blevet obligatoriske drikkevarer til brunch, men husk også de kolde drikke såsom juice og saft med forskellige smage. Skal din brunch have et ekstra pift, er champagne eller andet boblevand blevet populært at servere til. Kald det eventuelt champagnebrunch og kræs lidt ekstra om dine gæster.

Vi leverer primært bruch ud af huset i og omkring byerne: Varde, Esbjerg, Kolding, Bramming, Vejen, Skjern og Ribe.

Du modtager maden 30 minutter før
den skal serveres - dét tidspunkt
vælger du ved bestilling.
Vælg brød
 • 1.
  (+2500)

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
 • Hjortshøjs Party Service
 • Jeppe Skovgårdsvej 7
 • 6800 Varde
 • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2024 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af