Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Borddækning til fest - den klarer vi også!

Borddækning til fest - den klarer vi også!

Hjortshøj har både fine, hvide duge, glas, tallerkener, bestik og alt, hvad du ellers har brug for til borddækningen, når du skal holde stor fest. Bestil alt til bordet hos os, næste gang du skal holde fest!

Borde og stole

Der bliver ikke meget fest uden nogle borde og stole, som folk kan sidde omkring, når den lækre mad og drikke skal nydes. Hvis du har inviteret mange mennesker, kan det være, dine egne borde og stole ikke rækker, og så kan Hjortshøj hjælpe dig.

Vi har både 4-, 6-, 8- og 12-personers borde, ligesom du kan leje runde borde med 150 cm radius og fikse ståborde hos os, hvis du planlægger en stående buffet.

Hvis du derimod gerne vil give dine gæster mulighed for at sidde ned, finder du også et stort udvalg af stole til udlejning hos os. Du kan blandt andet vælge mellem bistrostole i hvid plast, skalstole med og uden polster, og du kan naturligvis også få høje barnestole til de mindste gæster.

Udover stole kan du også leje bænke hos os, hvis du vil skabe en hyggelig stemning ved at lade dine gæster sidde skulder om skulder til din fest.

Få et nemt og hurtigt overblik over valgmuligheder og priser, når det gælder borde og stole fra Hjortshøj her:

Bestil borde og stole her

 

Duge og servietter

Når du har fundet de rette borde og stole til festen, skal der dækkes op med maner. Her kan Hjortshøj hjælpe med klassiske, hvide duge og hvide stofservietter i forskellige størrelser.

Vi kan desuden tilbyde alt i hvidt porcelæn, hvad end du har brug for middagstallerkener, sauceskåle eller stegefade. Derudover har vi et stort udvalg af glas og bestik, samt suppeterriner, kartoffelskåle og stegefade i rustfrit stål.

Bestil borddækning her

 

Vi tager opvasken

Fra og med den 1. Januar 2015 er opvask obligatorisk.Det gør vi for at sætte mere fokus på hygiejnen.Samt at gøre det nemt for vores kunder. 

Hvis du har spørgsmål til dine muligheder for at leje borde, stole og udstyr til bordækning hos os, er du altid mere end velkommen til at ringe til os på 75 25 17 29 eller sende en mail på jens@hjortshoej.dk.

Gå til Serviceudlejning

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af