Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » 3 tips til en god julefrokost

3 tips til en god julefrokost

Vi får mange spørgsmål, når folk begynder at tænke i årets julefrokoster, og med mange års erfaring med at levere mad og service til julefrokoster, har vi samlet 3 nemme tips, du måske kan få glæde af.

1. I hvor god tid skal jeg bestille årets julefrokost?

Det er en god ide at være tidligt ude, hvis du vil være sikker på at få det, som du vil have det. November og december er travle måneder, og der holdes immervæk et par julefrokoster inden for denne tid, så vi anbefaler folk at bestille deres julefrokost i løbet af oktober, særligt hvis der er tale om en virksomhedsfrokost med mange deltagere.

2. Hvor meget mad skal jeg bestille til julefrokosten?

Hvis du bestiller din mad hos Hjortshøj, er det nemt at finde ud af hvor meget mad, du skal have. Vores hjemmeside er sat op, så du bare kan skrive hvor mange kuverter, du skal bruge, og så sørger vi for, at du får en menu, så der er rigeligt til alle.

Se julefrokostmenu

3. Hvor meget drikke skal der cirka købes ind per kuvert?

Strengt taget kommer det jo an på hvor tørstige gæster, du regner med at få ☺ Og da vi ikke er eksperter i forhold til drikkevarer til festen, har vi spurgt nogen, der arbejder med det til daglig, nemlig folkene bag Bevco. De er kommet med en god tommelfingerregel ift., hvor meget alkohol en julefrokost bør byde på – og den deler vi selvfølgelig gerne med dig.

For en julefrokost der varer fra kl. 18 til 24 med mad:

  • Øl: 1,5 liter pr. person
  • RTD: 1 stk. pr. person
  • Vin: ½ liter pr person
  • Snaps: 10 cl pr. person
  • Shots: 10 cl pr. person
  • Sodavand: ½ liter pr. person

Så skulle der være nok til en god julefrokost. Dog er det selvfølgeligt vigtigt, at du tager højde for sammensætningen af køn og dine gæsters alder, når du køber drikkevarer til julefrokosten. Rigtig god julefrokost!

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af