Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu - mad ud af huset Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Påskefrokost ud af huset 2021 - Bestil online

Påskefrokost – mad ud af huset

Bestil påskefrokosten til påsken og få den leveret som mad ud af huset. Påsken i Danmark er fyldt med en masse traditioner, og for mange er den klassiske påskefrokost et af årets højdepunkter, som holdes sammen med familie eller vennerne.

Hos os kan du bestille påskefrokosten ud af huset og dermed slippe for besværet og bøvlet ved at skulle tilberede og anrette påskefrokosten selv.

Påskefrokosten er i øjeblikket ikke tilgængelig

Se alle buffeter
 

Hvis du forbinder påsken med den traditionelle påskefrokost, er du ikke alene. Rigtig mange danskere glæder sig til årets første miniferie, og en lejlighed til at samles om bordet til en lækker påskemenu.

 

Fordele ved at købe påskefrokosten ud af huset

  • Først og fremmest slipper du for besværet. En traditionel påskefrokost består af mange delementer serveret i flere etaper, og får du leveret maden ud af huset slipper du for at bruge tiden i supermarkedet og køkkenet, og du får mere overskud til at nyde helligdagen og slappe af med vennerne eller familien.
  • I påsken er butikkerne ofte lukket, og med en påskefrokost ud af huset er der ingen besværlige indkøb eller overskydende halve glas karrysild, som står og fylder i køleskabet efter frokosten.
  • Du behøver ikke tænke på menuens sammensætning – faktisk kan du i stedet glæde dig over, at vores påskefrokost leveret som catering er en påskemenu som er gennemtænkt og sammensat af vores kokke. Altså lige trinnet op i forhold til en almindelig påskefrokost.
  • Hvis du vil overraske gæsterne og servere en lidt mere utraditionel påskefrokost, er vi også med på legen. Prøv f.eks. vores lækre Forårsmenu, eller spræng rammerne med en sydeuropæisk inspireret Tapas frokostplanke. De går fint med et par skarpe ved siden af, skulle vi hilse og sige!

Når du bestiller maden til påskefrokosten fra Hjortshøj Party Service, vil du modtage den varme mad i varmebokse, som sørger for at holde det hele lunt. Du kan nøjes med at anrette og servere de varme dele på fade, mens den kolde mad allerede kommer anrettet på fade/skåle, og er derfor klar til servering.

Hvad er en traditionel dansk påskefrokost?

Ja, de fleste vil nok nævne en kombination af smørrebrød med sild, æg, rejer, laks og måske en runde to med lune frikadeller, varm leverpostej og hønsesalat. Typisk flankeret af kolde øl og måske lidt kryddersnaps.

Vi siger ikke at denne udgave af påskefrokosten er kedelig, men sammensætningen og præsentationen er nok i nogen grad et resultat af, hvordan de fleste køber og anretter ingredienserne fra supermarkedet.

Når du køber en påskefrokost ud af huset bør du dog forvente lidt mere, og med vores fortolkning af påskefrokosten får du en menu, som er inspireret af den traditionelle danske påskefrokost, men sammensat med et lille pift af kreativitet, smag og fokus på udseende.

Bestil påskefrokost ud af huset

Se alle buffeter

Hvor mange personer skal vi være, for at få leveret påskefrokost ud af huset?

Som minimum skal I være 6 personer.

Med tanke på forårets corona-restriktioner er I nok ikke mere end 10 personer, og vi anbefaler naturligvis at I følger myndighedernes anbefalinger omkring antallet af kontakter, afstand og hygiejne ved servering.

Påskefrokost ud af huset i Varde, Esbjerg og resten af Sønderjylland

Hjortshøj leverer først og fremmest påskefrokost ud huset i Varde, Esbjerg, Bramming, Vejen, Skjern og Ribe. Du er altid velkommen til at ringe til os på 75 27 17 29, hvis du har spørgsmål til vores service.

 

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2023 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af