Luk vinduet
Kategorier

Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af buffeter og fester - lad Hjortshøj Party Service stå for maden til din fest.

Se Telte og service.. Se Vælg selv menu Se Buffeter og fester

Bestil nu

- og vælg dato for din fest

Betal senere

- kontant eller på faktura
Artikler » Påskefrokost ud af huset - Bestil online

Påskefrokost ud af huset

Påsken i Danmark er fyldt med en masse traditioner, og en af de vigtigste er for mange den klassiske påskefrokost, som holdes sammen med familie eller vennerne.

Påsken indbyder til disse frokoster, da det er årets første miniferie, der er fyldt med en masse helligdage, så der er rig mulighed for at hygge med familie og venner med påskefrokost mad

Slip for besværet og slap af

For mange danskere forbindes påsken med den traditionelle påskefrokost, hvilket oftest er noget der ses frem til.  En mulighed når påskefrokosten skal holdes, er at få maden til påskefrokosten leveret fra Hjortshøj Party Service. Med påskefrokost ud af huset slipper du for alt besværet med selv at skulle lave maden og fortage alle indkøbene, som kan være bøvlet i påsken med alle de mange helligedage, hvor butikkerne er lukkede.

At få påskefrokosten som catering sparer dig ikke kun for alt forberedelsen inden frokosten, men også for en masse arbejde under selve frokosten. Bestiller du manden til påskefrokosten fra Hjortshøj Party Service, vil du modtage den varme mad i varmebokse, som sørger for at holde det varmt. Det eneste der skal gøres inden det serveres, er at putte det på fade.

Det kolde mad kommer på fade/skåle, og er derfor klar til servering.

Bestil mad til din fest her

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Biznode AA
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på info@hjortshoejs.dk
  • Hjortshøjs Party Service
  • Jeppe Skovgårdsvej 7
  • 6800 Varde
  • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2021 - Alle rettigheder forbeholdes
Artikler          Vi er medlem af