Luk vinduet
Vælg selv menu » Desserter

Desserter

Her kan du sammensætte din egen menu til festen. Her finder du vores udvalg af desserter.
Desserter
 • Gammeldags æblekage
  Æblegrød i lag med makroner og pyntet med flødeskum
  3000 DKK,-
 • Hjemmelavet fromage efter eget valg
  Pyntet med frisk frugt
  3000 DKK,-
 • Hjortshøj’s daim/vanilje is
  Pyntet med frugt og serveres med vafler
  3200 DKK,-
 • Hjemmebagt frugttærte med marcipankrans
  Hertil rørt creme fraiche med vanilje
  3600 DKK,-
 • Hjemmelavet luksus islagkage
  Jordbær og vanilje is i lag med marcipan, pyntet med frugt serveret med vafler
  3600 DKK,-
 • Hjemmelavet ostelagkage på kiksebund
  Pyntet med frisk frugt og gelé
  3600 DKK,-
 • Pandekager med hjemmelavet vanilje is
  Hertil jordbærmarmelade og nødder
  4000 DKK,-
 • Fragilite roulade
  Roulade af chokolade og marcipan fyldt med hinbærcreme og pyntet med hasselnødder
  4200 DKK,-
 • Tiramisu
  Italiensk mascapone creme lagt i lag med lady fingers og kakao. Pyntet med frisk frugt
  4200 DKK,-
 • Luksus islagkage på nøddebund
  Luksus islagkage på nøddebund med mangoog vaniljeis, servires med hinbærpure
  4200 DKK,-
 • Gateau Marcel
  Fransk chokoladekage med marinerede bær og vanilje is
  4600 DKK,-
 • Desserttallerken
  Desserttallerken  Mango mousse med pistacie karamel, Fragilite roulade med mørk chokolade mousse, Mazarinkage med nøddetop og friske bær.
  5900 DKK,-
 • Dessertbord med 5 slags desserter
  Det er de færreste, der kan modstå dessert, og du går bestemt ikke forkert med et helt dessertbord fyldt med lækkerier som kager, is, frugt, oste, pandekager mm. Vi har sammensat et dessertkort med 14 forskellige desserter, hvor du vælger dine 5 favoritter til dit dessertbord. Der er både børnevenlige desserter og mange af de kendte og elskede desserter på menuen, så du kan bestille uanset om det er til fest med børn, voksne, ældre eller en god kombination. Vælg mellem: Chokoladebrownie med nødder Æblekage med flødeskum Ostelagkage med frisk frugt Islagkage med vafler Frugtsalat med vanilje creme Jordbær / rabarber trifli Brieost med kiks og druer Chokolademousse med frisk frugt Grand Marnier fromage med hakket chokolade Fragilite roulade med bær Toscakage med sprød nøddetop Tiramisu Gammeldags kringle Pandekage med vaniljeis Desserter er lækre, men ikke altid nemme at lave, og ofte er det tidskrævende til en fest med mere end 30 gæster. Vores dessertbord ud af huset er derfor et perfekt supplement til din fest, så du kan fokusere på andre ting og bare nyde lækkerierne. Nedenfor vælger du dine 5 favoritdesserter på dessertkortet. Pris pr. Kuvert 69 kr.( Min. 30 Kuverter ) Bestil senest 1 uge før du skal holde festen, og jo før jo bedre. Er der under 1 uge til din fest, så ring endelig til os og hør, om du stadig kan nå at bestille. Antallet af kuverter kan ændres op til 1 uge før den dato, du har bestilt til. Anretning af desserter Desserterne er anrettet og klar til at blive serveret. Det eneste, du skal varme, er pandekagerne. Dette gøres lige inden serveringen, så de er lækre lune. Dessertbord ud af huset Vi sørger primært for catering, mad ud af huset og festudlejning i og omkring byerne Varde, Esbjerg, Kolding, Bramming, Vejen, Skjern og Ribe. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, om vi leverer til din bopæl.
  6900 DKK,-

Desserter til fest

Dessert er den perfekte afslutning på en vellykket menu og en fantastisk fest. Det er de færreste gæster, der går udenom desserten og sjovt nok, er der altid plads til de søde sager. Du kan vælge at servere noget friskt, klassisk, koldt eller den smarte desserttallerken bestående af 3 lækre desserter.

Er de øvrige retter i din vælg selv buffet lidt tunge, vil vi anbefale en frisk eller kold dessert at slutte af på. Har du derimod valgt mere lette retter, kan desserten sagtens være lidt tungere og større, uden at det bliver for meget. Vi anbefaler derfor at se på dit valg af forret og hovedret, når du vælger dessert til din fest.

Nedenfor ser du vores udvalg af desserter, som du kan tilføje til din vælg selv menu. Du vælger, om du vil have én dessert, eller om der skal være flere desserter at vælge imellem.

Bemærk at bestilling er ved minimum 10 personer pr. dessert.

Bestil senest 1 uge før du skal holde festen, og jo før jo bedre. Er der under 1 uge til din fest, så ring endelig til os og hør, om du stadig kan nå at bestille. Antallet af kuverter kan ændres op til 1 uge før den dato, du har bestilt til.

Anretning af desserter

Din dessert er anrettet og klar til at blive serveret. Har du bestilt pandekager, skal de varmes lige inden serveringen, så de er lækre lune.

Dessert til din fest

Vi sørger primært for catering, mad ud af huset og festudlejning i og omkring byerne Varde, Esbjerg, Kolding, Bramming, Vejen, Skjern og Ribe.

Du modtager maden 30 minutter før den skal serveres - dét tidspunkt vælger du ved bestilling.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, om vi leverer til din bopæl.

Få vores inspirerende nyhedsbrev månedligt

Play the video image
Vi støtter
blandt andet:

Om Hjortshøj Party Service

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Du vil uden tvivl blive tilfreds med vores services, der vil sikre din fest bliver en succes.

Læs mere om os

Levering

Hos Hjortshøj Party Service leverer vi i vores hovedområde midt- og sydjylland, hvad end du bestiller mad, telte eller service. Vi sætter en ære i at levere til tiden, hver gang. Ring endelig ved spørgsmål.

Læs mere om levering

Ring på telefon +45 75 25 17 29

eller skriv direkte på jens@hjortshoejs.dk
 • Hjortshøjs Party Service
 • Jeppe Skovgårdsvej 7
 • 6800 Varde
 • CVR 35376011
© Hjortshøjs Party Service 2017 - Alle rettigheder forbeholdes
Leveret af